Доверени автори

Директорията за статии jitkam.com дава възможност на всички автори, изпратили поне 10 статии, които отговарят на условията, да получат достъп до платформата и да публикуват своите статии без да чакат одобрение от администратор. За да бъдат максимално добре оформени on-page статиите, трябва да се следват следните стъпки:

  1. Заглавието на статията се пише на кирилица и може да бъде копирано от word документ
  2. Текстът на статията трябва да бъде plain text. За целта трябва да копирате текста от word в notepad, за да не се пренасят специфичните word стилове и формати. Платформата дава грешки, когато текстовете се копират заедно със зададени формати.
  3. Препоръчително е да се поставя изображение в статията, или в краен случай да се използва логото на директорията, което вече е ъплоуднато (може да се намери при публикуване на изображение, опцията From this blog). 
  4. Статията трябва да бъде добре оформена в параграфи, а не сбита в един цял текст. 
  5. Етикети се задават от дясната част на контролния панел при създаването на статия (Post Settings). Задължително един от етикетите трябва да бъде съответната категория (Бизнес, Финанси и т.н.), като трябва да бъде или избран от вече създадените етикети, или да се изпише с първа главна буква. 
  6. url адресите на статиите автоматично се взимат от заглавието. Тъй като платформата не поддържа кирлица на адресите, е нужно те да бъдат въвеждани ръчно. Това става от полето Post Settings - Permalink - Custom Permalink. Думите от заглавието се изписват с малки букви на латиница, разделени с тирета. Например this-is-my-article. Веднъж публикувана статията, url адреса не може да бъдат променяни. Ако не промените url адреса, статията Ви ще излиза с такъв от типа blog-post. 
  7. В полето Search Description можете да зададете meta описание на статията, като това не е задължително.
Ако имат интерес да станете доверен автор, просто изпратете десет качествени статии и се свържете с нас

При възникнали проблеми с публикуването или работа с платформата, използвайте формата за контакт. 

0 comments:

Всички статии са защитени от

Абонирайте се за новите статии

Спокойно, няма да предоставим имейла ви на никого
RSS
Copyright © 2013-2017 Jitkam